Op zoek naar financiering voor je onderneming?

WinWinner breidt uit naar Brussel: de proxilening maakt zijn debuut

Laatste update:
30/11/21
WinWinner breidt uit naar Brussel: de proxilening maakt zijn debuut
WinWinner heeft er een nieuwe telg bij in het aanbod van financieringsinstrumenten. In samenwerking met finance&invest.brussel bieden we nu ook de proxilening aan, ofwel het Brusselse alternatief van de Vlaamse winwinlening. Op die manier kunnen nu ook ondernemingen en investeerders uit het Brusselse Gewest zich registreren en investeren op ons matchmaking platform. 

Kmo’s en lokale handelaars uit het Brusselse Gewest hebben er een hefboom bij in de moeilijke zoektocht naar groeifinanciering. De COVID-19 crisis noopte de Brusselse regering ertoe om de proxilening in het leven te roepen. Met deze achtergestelde lening kunnen ondernemers uit het Brusselse Gewest nu ook hun particulieren aanspreken om hun spaargeld te mobiliseren, naar analogie met de Vlaamse winwinlening en de Waalse prêt coup de pouce.

Voor de registratie van de proxileningen gaat WinWinner een samenwerking aan met het Brussels Waarborgfonds, waarvan finance&invest.brussels het operationele beheer verzorgt.

“De proxilening staat ons toe om ook ondernemers uit Brussel te begeleiden in hun zoektocht naar groeifinanciering. Met de opening van een nieuw kantoor in de hoofdstad blijven we trouw aan onze werking: zo dicht mogelijk bij de onderneming zelf.” Aelbrecht Van Damme, CEO & co-founder WinWinner

De primeur is voor Electronic Design International BV. Deze onderneming (commerciële prodoctnaam Vitadomi) uit Etterbeek startte als eerste Brusselse kmo een crowdlendingcampagne bij WinWinner. Vitadomi is een innovatief domoticasysteem waarmee senioren op een veilige, sociale én betaalbare manier zelfstandig kunnen blijven wonen.

Voor meer details over de proxilening en de verschillen met onze andere financieringsinstrumenten, kan je de website van WinWinner raadplegen.

Wil je fiscaal voordelig en volledig kosteloos investeren in kmo’s? Ontdek de lopende projecten en vraag vandaag nog een simulatie aan!

Wil je zelf ook leningen ophalen in je netwerk als overbrugging of om verder te groeien? Doe de gratis WinWinner Quickscan!


Nieuwste artikels

Bekijk alle blogposts ⟶

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren