Horeca

Balls & Glory

Balls & Glory maakt gehakt van alle WinWinner-records. Via de winwinlening werd vier maal de eigen inbreng opgehaald en dubbel zoveel als het geviseerde bedrag. Dit succes stond Balls & Glory toe om snel te groeien.

Via een investeerdersevent georganiseerd samen met WinWinner werd het verhaal op de juiste manier overgebracht. Maar daar stopte het niet.

De manier waarop Balls & Glory zijn investeerders opvolgt en betrekt bij zijn verhaal, ook na hun campagne, is een voorbeeld. Elke investeerder die voor een groot bedrag wou lenen kreeg een Golden Ticket. Met deze kaart kan gedurende de volledige looptijd van de lening gratis gegeten worden in elk B&G restaurant. Het voordeel van de winwinlening is dat je naast het opgehaalde bedrag ook een groep mensen betrekt bij je verhaal. Wanneer je die groep op de juiste manier actief betrekt, worden dit echt ambassadeurs.

Balls & Glory maakte van al zijn investeerders ambassadeurs. Zo zal het nog lang voordelen ondervinden van deze manier van financiering.

Balls&Glory vond ook via Look&Fin financiering.

Je investeerders actief betrekken bij je verhaal is iets waar WinWinner heel sterk op inzet. Kom meer te weten over hoe je de winwinlening kan gebruiken.

Lees meer succescases zoals deze

Fabrique Fantastique

Entertainment & vrije tijd
Lees meer over deze case