Waarom WinWinner?

WinWinner begeleidt jouw zoektocht naar financiering

Ondertussen haalden al meer dan 150 ondernemingen meer dan €10 miljoen op via het unieke begeleidingstraject van WinWinner.
waarom winwinner

Een one-stop-shop op maat van jouw onderneming

Klaarmaken voor financiering

Businessplannen, financiële plannen, waarderingen... We bouwen samen aan een dossier dat klaar is om investeerders aan te trekken.

De juiste match met investeerders

Beschik je niet over het juiste netwerk? We helpen je om je netwerk aan te spreken en brengen je in contact met de juiste investeerders.

Weg met saaie administratie

Maak je geen zorgen over het papierwerk. Wij verzorgen de correcte adminstratie en bieden contractuele en fiscale begeleiding op maat.

"Sommige van onze investeerders groeiden uit tot vrienden, wat fijn is. Ze dragen op die manier onze missie ook een warm hart toe."

Laura Verhulst - Madam Bakster

"Mede door de hulp van WinWinner bij het zoeken van kapitaal hebben wij onze activiteiten verder kunnen ontwikkelen in Europa. Er zullen zeker nog spannende tijden komen!"

Samuel Rieder - Jaswig

"WinWinner was exact wat we nodig hadden om de sterke groei van onze activiteiten te ondersteunen. De opgehaalde som laat ons toe om grotere stappen te zetten en onze groei verder te zetten."

Erik de Ridder - W-Fest

"De prijs voor Beloftevolle Vrouwelijke Ondernemer van 2017 geeft ons alvast de bevestiging dat we goed bezig zijn! Mede dankzij WinWinner slagen we erin om onze missie van schoonheid en duurzaamheid over de wereld te verspreiden."

Lotte Martens - Beaufort

"De fondsen via WinWinner zijn gebruikt om de verbouwingen en de renovatie van het pand waarin Bar Mirwaar is gevestigd te betalen. Dankzij WinWinner en de winwinlening slaagden we erin om ons project volledig te financieren."

Eric Smout - Bar Mirwaar

Zo veel voordelen voor ondernemers

Transparante kosten

Als ondernemer weet je altijd hoeveel de begeleiding kost. Geen onverwachte dure facturen achteraf, maar transparante en overzichtelijke tarieven op maat van de onderneming.

Geen tijdsverlies

Verlies geen tijd met het opzoeken van de juiste financieringsinstrumenten, het begrijpen van complexe wetgeving of administratieve rompslomp.

Sterk dossier

Stel samen met WinWinner eenmalig een sterk investeringsdossier op dat je kan gebruiken voor alle financieringskanalen zoals investeerders, banken, overheid...

Begeleiding op maat

Ons hele team staat paraat voor al je vragen rond business of financiële plannen, financieringsmaatregelen, contracten ed.

Sterke partners

WinWinner werkt met ervaren partners die aan voorafbesproken tarieven bijkomend advies kunnen verlenen.

Getest proces

Op korte termijn slaagde WinWinner erin een indrukwekkend track record op te bouwen en meer dan 150 ondernemingen te begeleiden.

Start je zoektocht naar financiering met WinWinner

Wil je van je businessplan een ijzersterk verhaal maken om investeerders aan te trekken die in jouw onderneming geloven?
Wil je je geen zorgen moeten maken over het administratieve werk?
Wil je meer kans maken op een succesvolle financieringsronde?