Gepubliceerd op
Sep 23, 2021
laatste update:
Feb 4, 2023

Gebruik nu de tax shelter voor coöperaties!

Tot 250.000 euro voor jouw coöperatie!

Meer en meer jonge ondernemers maken gebruik van de taxshelter voor starters. Deze maatregel geeft particuliere investeerders demogelijkheid om fiscaal voordelig te investeren in aandelen van vennootschappenjonger dan 4 jaar. Nog nooit van de tax shelter voor starters gehoord? Lees daneerst even de voorwaarden én voordelen op onze website.

Kan dit ook voor mijn coöperatie?

Zeker en vast! Jonge coöperaties niet ouder dan 4 jaarkunnen via de tax shelter voor starters tot 250.000 euro ophalen bij eenonbeperkt aantal investeerders. De investeerders krijgen in ruil voor hun investering eenbelastingvoordeel van 30% tot 45% van het geïnvesteerde bedrag. Bovendien kunnen investeerders op deze manier ook duurzameprojecten in hun eigen omgeving mee financieel ondersteunen.

Bijvoorbeeld:

Jouw coöperatie is opzoek naar bijkomende middelen om te groeien en de dienstverlening verder teontwikkelen.

Een nieuw lid van decoöperatie wenst te investeren in een nieuw aandeel voor een prijs van 1.000euro. In het jaar van de aankoop krijgt de investeerder een fiscaal voordeelvan maar liefst 450 euro!

Hoe ga ik van start?

Hebje interesse om een campagne op te starten om mensen uit jouw omgeving warm temaken om te investeren in jouw coöperatie? Schrijf dan nu in via de websitevoor een gratis screening.

WinWinnerzal je begeleiden bij het opstarten van jouw campagne én bij het vervullen vande vereiste administratieve formaliteiten!

Wens je graag meer informatie? Neem dan als de bliksemcontact op via info@winwinner.be

Misschien interesseert dit je ook

January 23, 2023
Category 3

Ik heb een winwinlening, wat nu?

Lees artikel
January 18, 2023
Category 2

Investeren via de winwinlening in 2023: geniet jij mee van de fors gestegen rentes?

Lees artikel
January 11, 2023
Category 3

Naar de bank of naar de crowd voor een lening? Of beide?

Lees artikel