Gepubliceerd op
Sep 23, 2021
laatste update:
Feb 4, 2023

Gebruik nu de tax shelter voor coöperaties!

Tot 250.000 euro voor jouw coöperatie!

Meer en meer jonge ondernemers maken gebruik van de tax shelter voor starters. Deze maatregel geeft particuliere investeerders demogelijkheid om fiscaal voordelig te investeren in aandelen van vennootschappen jonger dan 4 jaar. Nog nooit van de tax shelter voor starters gehoord? Lees dan eerst even de voorwaarden én voordelen op onze website.

Kan dit ook voor mijn coöperatie?

Zeker en vast! Jonge coöperaties niet ouder dan 4 jaar kunnen via de tax shelter voor starters tot 250.000 euro ophalen bij een onbeperkt aantal investeerders. De investeerders krijgen in ruil voor hun investering een belastingvoordeel van 30% tot 45% van het geïnvesteerde bedrag. Bovendien kunnen investeerders op deze manier ook duurzame projecten in hun eigen omgeving mee financieel ondersteunen.

Bijvoorbeeld:

Jouw coöperatie is opzoek naar bijkomende middelen om te groeien en de dienstverlening verder te ontwikkelen.

Een nieuw lid van de coöperatie wenst te investeren in een nieuw aandeel voor een prijs van 1.000euro. In het jaar van de aankoop krijgt de investeerder een fiscaal voordeel van maar liefst 450 euro!

Hoe ga ik van start?

Heb je interesse om een campagne op te starten om mensen uit jouw omgeving warm te maken om te investeren in jouw coöperatie? Schrijf dan nu in via de website voor een gratis screening.

Winwinner zal je begeleiden bij het opstarten van jouw campagne én bij het vervullen van de vereiste administratieve formaliteiten!

Wens je graag meer informatie? Neem dan als de bliksemcontact op via info@winwinner.be

Misschien interesseert dit je ook

April 2, 2024

Private debt: niet langer een blinde vlek

Lees artikel
February 5, 2024

De winwinlening in 2024

Lees artikel
December 26, 2023

Een achtergestelde lening van 5 jaar: een handige zet voor liquidatiereserves

Lees artikel