Hoe werkt het voor ondernemers?

Maak van je financieringsverhaal een succes, mét de hulp van WinWinner!

Wij zorgen ervoor dat je meer kans maakt om de financiering op te halen die je écht nodig hebt om te groeien.

Aan de hand van ons uniek begeleidingstraject hebben we meer dan 150 ondernemingen succesvol bijgestaan om in totaal meer dan €10 miljoen  financiering te vinden

Trek de juiste investeerders aan met een sterk verhaal!

Investeerders zijn op zoek naar een sterk verhaal waarin ze geloven. Een verhaal dat hen toont dat er een toekomst bestaat voor hun investering, en ten slotte ook een rendement dat daarbij hoort. 

Wij begeleiden je aan de hand van ons uniek traject om van je businessplan en financieel plan een ijzersterk verhaal te maken dat financierders aantrekt om in jou te investeren.

Hoe start ik mijn zoektocht naar financiering? ⟶
1

Kom naar een Bootcamp

Na je inschrijving ontvang je een mail met een uitnodiging naar de WinWinner bootcamp sessies. In zo'n bootcamp leer je ons uniek en uitgebreid getest begeleidingstraject kennen om succesvol financiering op te halen. Je komt er ook meer te weten over alle beschikbare en alternatieve financieringsmiddelen.

Je leert meer over de financiële maatregelen
Je ontdekt het unieke WinWinner proces
Je kan er met andere ondernemers overleggen
2

Start je persoonlijk traject

Overtuigd na het volgen van onze bootcamp sessie? Dan luisteren we graag naar jouw financiële nood in een kick-off gesprek met één van onze financiële experts. Daar starten we je dossier en stellen we een roadmap op samen met jouw persoonlijk financieringstraject.

Je krijgt inzicht over je financieringsmix op maat
Je optimaliseert je business- en financieel plan
Je krijgt toegang tot je eigen dossier op WinWinner
3

Kom in contact met investeerders

Klaar om met een krachtig verhaal naar buiten te komen? Super. We maken je account op op WinWinner en delen het in ons eigen netwerk. Je krijgt daarnaast ook waardevolle tips om met investeerders in contact te komen in je eigen netwerk. We helpen je tijdens de gesprekken met investeerders met al je vragen en opmerkingen.

Je krijgt een eigen pagina op het WinWinner platform
Je wordt gecontacteerd door investeerders
Je wordt begeleid tijdens de gesprekken

Start je zoektocht naar financiering met WinWinner

Wil je van je businessplan een ijzersterk verhaal maken om investeerders aan te trekken die in jouw onderneming geloven?
Wil je je geen zorgen moeten maken over het administratieve werk?
Wil je meer kans maken op een succesvolle financieringsronde?